Aspiravi Energy behoort opnieuw tot de beste en meest groene energieleveranciers van België volgens de jaarlijkse Greenpeace ranking. Bij het opstellen van het klassement houdt Greenpeace rekening met de productiecijfers, de energiemix, het aankoopbeleid en de investeringen van de stroomleveranciers.

Aspiravi Energy werd met een score van 19 op 20 als uiterst ecologisch verantwoord beoordeeld als leverancier van groene energie in Vlaanderen en bij uitbreiding heel België. Die hoge score heeft de energieleverancier onder meer te danken aan de blijvende investeringen van de Aspiravi-groep in windenergie op land en op zee. Aspiravi produceert namelijk zelf meer dan voldoende elektriciteit om al haar klanten van duurzame, groene energie te voorzien.

Wist u dat de Limburgse coöperatieve vennootschappen ECO2050 en Limburg Wind in het kader van de coöperatieve voordelen een aanbod hebben uitgewerkt in samenwerking met Aspiravi Energy? Als coöperant van ECO2050 kan u namelijk genieten van hun meest voordelige tarieven wanneer u minstens 10 aandelen van de coöperatieve vennootschap verworven heeft. Als coöperant van Limburg Wind dient u minstens 4 aandelen in uw bezit te hebben. Wat Aspiravi Energy uniek maakt, is dat u als klant niet alleen het milieu en de lokale economie ondersteunt, maar ook een sociaal goed doel. U schenkt immers een bijdrage van minimaal 1 euro per MWh verbruikte energie aan Een Hart voor Limburg of het Kinderarmoedefonds. Meer informatie over Aspiravi Energy vindt u op de website.

Bron: Greenpeace