Nuhma cvba verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kan u terecht op info@nuhma.be of 011 26 63 73.

Verwerkingsdoeleinde

Nuhma verzamelt en verwerkt persoonsgegevens met het oog op de realisatie van haar missie en visie waarbij investeringen in duurzaamheid, energie en innovatie centraal staan. Leidraad is de maatschappelijke meerwaarde voor de gemeenschap in het algemeen en Limburg in het bijzonder. Door haar investeringen en participaties in andere ondernemingen wil Nuhma mee de doelstelling helpen realiseren om Limburg CO2-neutraal te maken tegen 2020.

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden uitsluitend verwerkt op basis van artikel 6.1 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft men steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van het vooropgestelde doeleinde, zullen de persoonsgegevens worden gedeeld met andere vennootschappen die rechtstreeks of onrechtstreeks met Nuhma verbonden zijn.

Nuhma garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaartermijn

De persoonsgegevens zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen.

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig. Na het verstrijken van deze termijnen worden de persoonsgegevens vernietigd.

Beveiligingsmaatregelen

Nuhma treft, overeenkomstig artikel 32 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, gepaste administratieve, technische en fysieke beveiligingsmaatregelen om persoonsgegevens te bescherming tegen onopzettelijke of onwettige verwijdering, onopzettelijke verlies, ongeoorloofde aanpassingen, ongeoorloofde openbaarmaking of toegang, misbruik en enige andere onwettelijke vorm van verwerking van de persoonsgegevens in ons bezit.

Recht van inzage, verbetering, verwijdering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

Ieder heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f) van de Algemene Verordening Gegevensverwerking.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt gevraagd om een e-mail te verzenden naar info@nuhma.be.

Om te vermijden dat iemand anders uw rechten uitoefent, kan Nuhma je identiteit verifiëren. Wees altijd zo specifiek mogelijk als u uw rechten wilt uitoefenen. Dan kan Nuhma uw vraag concreet en correct behandelen.

Direct marketing

Nuhma maakt geen gebruik van profilering op basis van automatische verwerkingen (algoritmes).

Updates

Nuhma kan deze privacyverklaring aanpassen. De meest recente versie vindt u altijd terug op https://www.nuhma.be/privacy.

Klacht

Ieder beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommision.be)

Cookies

Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. De meeste grote websites doen dit.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u die site bezoekt. Zo onthoudt de website de pagina's die u heeft bezocht en uw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat u die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen.

Hoe gebruiken we cookies?

Nuhma.be gebruik cookies van Google analytics om het bezoekersaantal op de website te kunnen volgen en Application Insights om mogelijke fouten te detecteren en de algemene prestatie van de website te verbeteren.
Nuhma.be bewaardt/verwerkt geen persoonlijke informatie.

Hoe komt u meer te weten en wat kunt u met de cookies doen?

U kunt cookies altijd controleren en/of wissen. Meer hierover leest u op aboutcookies.org. U kunt alle cookies op uw computer wissen en u kunt uw browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Dit betekent wel dat u daarna uw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

Over Nuhma

Nuhma is een investeringsholding in handen van 43 Limburgse gemeenten en de gemeente Laakdal. De kerntaken van Nuhma situeren zich in twee gebieden, met name in de productie van hernieuwbare energie en het leveren van diensten voor én aan haar aandeelhouders, de gemeenten.

Nuhma heeft diverse participaties in vennootschappen die actief zijn in de productie van hernieuwbare energie. Denk hierbij aan bedrijven zoals Aspiravi, C-Power, Northwind,… die instaan voor windenergie op land en op zee. Voorts zijn er directe en indirecte participaties in biomassa en compostering via Bionerga en A&S Energie. Daarnaast zijn er deelnemingen in projecten rond waterkracht en transport van energie.

Nuhma zet ook actief in op het ontplooien van diensten voor de steden en gemeenten. Hierin kaderen participaties in o.a. Green Valley Belgium, s-Lim, 3E en Nuhmeris. Dankzij het centraliseren van investeringen in (slimme) diensten ontstaan er inherent kostenbesparingen voor de steden en gemeenten doordat de nodige schaalgrootte wordt bereikt en synergiën optimaal worden benut.

Lees meer

3.75% dividend voor 6600 coöperanten in windenergie

12 juni 2018 - Limburg wind cvba keert aan haar meer dan 6.600 burger-coöperanten opnieuw een mooi dividend van 3,75% uit voor hun investering in hernieuwbare energie. Sinds 2010 heeft de coöperatieve vennootschap bijgedragen tot de bouw van windturbines in de provincie Limburg. Zo ontvangen de meer dan 6.600 coöperanten van Limburg wind cvba jaarlijks niet enkel een mooi rendement, maar bouwen ze samen ook aan een duurzaam Limburg.

3.75% dividend voor 6600 coöperanten in windenergie

3.5% dividend voor meer dan 2800 coöperanten in windenergie

12 juni 2018 - Aspiravi Samen cvba keert aan haar meer dan 2.800 burger-coöperanten een mooi dividend van 3,5% uit voor hun investering in hernieuwbare energie voor het voorbije werkjaar 2017. De coöperatieve vennootschap draagt bij tot de bouw van windturbines in Vlaanderen. De burger-coöperanten ontvangen niet enkel jaarlijks een mooi dividend, maar zorgen ook voor draagvlak voor hernieuwbare energieprojecten en bouwen samen aan een meer duurzame samenleving.

3.5% dividend voor meer dan 2800 coöperanten in windenergie

Bionerga wint spoedprocedure voor Raad van State en bouwt in 12 dagen tijd 36 meter hoge afvalbunker in Beringen

7 juni 2018 - De Raad van State schorst de start van de bouw van de biostoomcentrale in Beringen niet. De actiegroep Leefbaar Tervant was een spoedprocedure begonnen om de werken te verhinderen, maar heeft die verloren. Er loopt nog een tweede zaak bij de Raad van State om de vergunning te vernietigen. Bionerga heeft hierop niet gewacht en is begonnen met de bouw. En die schiet goed op. Er wordt dag en nacht gewerkt. En in 12 dagen tijd verrijst er een afvalbunker van 36 meter hoog. De installatie van 200.000 ton moet in 2020 operationeel zijn en zal al het Limburgse huishoudelijk en bedrijfsafval verwerken.

Bionerga wint spoedprocedure voor Raad van State en bouwt in 12 dagen tijd 36 meter hoge afvalbunker in Beringen