Aspiravi neemt deel aan de Open Bedrijvendag

Op zondag 4 oktober 2015 zet hét bedrijfsevenement van het jaar “Open Bedrijvendag” opnieuw veel boeiende en interessante bedrijven in de kijker. Aspiravi neemt deel met één van haar lopende projecten te Brugge. Hier kan u een windturbine in opbouw komen bekijken, én de turbines die er werden gedemonteerd voor recyclage.

Dit jaar heet Aspiravi u welkom op de werf aan de Pathoekeweg in Brugge. Op deze locatie zijn 7 oude windturbines gedemonteerd voor recyclage en worden ze momenteel vervangen door 5 nieuwe, meer performante toestellen.

 

U kan op Open Bedrijvendag de grote onderdelen van een turbine van dichtbij bekijken en een kijkje nemen in de voet van de windturbine. U kan zich uitgebreid informeren over windenergie en de activiteiten van Aspiravi. Bovendien vindt u er ook informatie over de coöperatieve vennootschap Aspiravi Samen en over Aspiravi Energy, de nieuwe leverancier van groene, lokaal geproduceerde stroom. Onze medewerkers zijn talrijk aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

 

Wij heten u en uw familie van harte welkom op zondag 4 oktober tussen 10u en 17u. Wij hopen u op onze werf in Brugge, op de terreinen van transportbedrijf Gheeraert, te mogen verwelkomen.

 

Meer info? Surf naar: http://www.aspiravi.be/nl/in-de-kijker/open-bedrijven-dag-op-4-oktober

Smart Cities

Biodiversiteit

Overheid is essentieel

Afval als grondstof

Grijs of Groen Limburg?

Visie Nuhma in beeld


Opbouw windmolen


Quinta Essentia