Voordelige groene lokale elektriciteit voor coöperanten en gemeenten

De nieuwe elektriciteitsleverancier Aspiravi Energy ging dit voorjaar van start met het leveren van groene, lokale energie, dit aan een sociaal en voordelig tarief. De doelgroep van Aspiravi Energy zijn de coöperanten van Limburg wind cvba en Aspiravi Samen cvba en de gemeenten. De gemeenten zullen dus eveneens kunnen genieten van de groene energie, die lokaal wordt opgewekt.

“Het is niet onze ambitie prijsbreker te zijn, noch grote en dure marketingacties op te zetten om stroomverbruikers te lokken,” aldus Ludo Kelchtermans, gedelegeerd bestuurder van Aspiravi Energy. “We leveren energie die wordt opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen zoals zon, water, biomassa en natuurlijk wind. Daarenboven betreft het elektriciteit die lokaal, dus hier in België wordt opgewekt.”

Gemeentelijke aandeelhouders en coöperanten kunnen rekenen op een korting op hun elektriciteitsfactuur. Daarnaast onderscheiden we ons van de andere leveranciers door onze sociale bijdrage. In het tarief zit namelijk een bijdrage voor het goede doel. Een gezin met een gemiddeld verbruik betaalt minimaal 3,5 euro per jaar. De opbrengst is bestemd voor Hart voor Limburg en het Kinderarmoedefonds.

Voor meer informatie, een prijsberekening of om klant te worden kan u terecht op de website www.aspiravi-energy.be.

Smart Cities

Biodiversiteit

Overheid is essentieel

Afval als grondstof

Grijs of Groen Limburg?

Visie Nuhma in beeld


Opbouw windmolen


Quinta Essentia