A&S en Aspiravi op de openbedrijvendag

Op zondag 2 oktober zetten honderden bedrijven de deuren weer voor je open op Voka Open Bedrijvendag en A&S energie en Aspiravi zijn ook van de partij!

Bij A&S Energie in Oostrozebeke verwerkt jaarlijks 180.000 ton niet-recycleerbaar houtafval tot groene stroom voor 55.000 gezinnen. Grijp je kans om even bij ons binnen te gluren en ontdek wat ons team dag in dag uit enthousiast realiseert. We dompelen je onder in wat we doen, laten je de sfeer opsnuiven en nemen je van a tot z mee in ons productieproces.

Benieuwd  hoe de elektriciteit van de toekomst wordt geproduceerd? Bent u geprikkeld door technologie? Of wilt u zelf ervaren hoeveel inspanning er nodig is om een klein beetje groene stroom te produceren? Kom dan zeker langs bij A&S Energie en ervaar hoe duurzaamheid, ecologie en energie hand in hand gaan!

Ook bij Aspiravi krijgt u naar jaarlijkse gewoonte de kans om een windmolen van dichtbij te bekijken. In Assenede werden recent langs de N49 zes nieuwe windmolens gebouwd. U kan het windpark bezoeken, uw vragen stellen en de binnenkant van een windmolen bekijken. Kom zelf ervaren wat je ziet als je boven op de gondel staat! U bent van harte welkom.

Meer informatie kan u terugvinden op www.aspiravi.be en www.a-s-energie.be

 

Smart Cities

Biodiversiteit

Overheid is essentieel

Afval als grondstof

Grijs of Groen Limburg?

Visie Nuhma in beeld


Opbouw windmolen


Quinta Essentia